Hvorfor vælge DogWatch?

Advarsel imod Kina-systemer - Vigtig læsning!

Du har måske en hund, der løber væk og leder nu efter et usynligt hegn. Det kan være fristende at købe et af de billige hegn fra Kina - Vi kan godt skaffe dem til dig, men det er desværre spild af penge!

Du må ikke forveksle DogWatch® med de billige kinesiske hegn; De kalder sig f.eks. WoofingDog eller PetTrainer. Heller ikke hegn fra Innotek, Pet Safe eller DogButterfly kommer i nærheden af DogWatch® kvalitet og sikkerhed.

Alle disse systemer uden undtagelse, kan give din hund pludselige korrektioner "ud af det blå", selvom den ikke er i nærheden af det usynlige hegn. Lad mig forklare dig årsagen til dette:

Helt generelt er det sådan, at signalet mellem det usynlige hegn og hundens halsbånd består af et radiosignal. DogWatch® anvender et krypteret digitalt FM signal (patenteret teknologi). Alle andre systemer anvender et AM radiosignal til kommunikation med hundens halsbånd. AM radio signaler er ikke digitalt krypterede og de findes overalt i luften og vil før eller siden aktivere din hunds halsbånd uden videre. Utilsigtede korrektioner er uacceptabelt og dybt forvirrende for hunden. Jeg er jævnligt i kontakt med folk, der har købt et billigt usynlig hegn eller remote trainer; Der er eksempler på hunde, der får korrektioner, når de er i nærheden af lastbiler med radioudstyr (fragtmanden), plænerobotter, babyalarmer, støvsugere, garageport åbnere mv. Der er masser af vildfarne AM radiosignaler i luften, som kan aktivere hundens halsbånd.

Du vil kunne finde kinesisk importerede systemer af ringe kvalitet, som kan købes billigere end DogWatch. Det lyder måske fristende, at spare penge, men på den lange bane, kan det være en dårlig forretning at spare på kvaliteten. Se f.eks. på holdbarhed og batteriforbrug.

I USA giver DogWatch® livsvarig garanti på alle modtagerhalsbånd og pengene tilbage, hvis din hund krydser den usynlige indhegningen*

Eksempel på dårlig Kinesisk kvalitet Eksempel på dårlig Kinesisk kvalitet
Eksempel på dårlig Kinesisk kvalitet Eksempel på dårlig Kinesisk kvalitet
Eksempel på Kinesisk import i meget dårlig kvalitet.

DogWatch® - Topkvalitet

DogWatch® er af de amerikanske forbrugere kåret til det bedste usynlige hegn hvert år siden 1998.

En af de primære grunde til at vælge en DogWatch® indhegning eller remote trainer, er at vore produkter er udviklet af folk, der har forstand på hunde. Hos DogWatch® arbejder vi tæt sammen med dyrlæger og andre professionelle, der arbejder seriøst med hundetræning og hundeadfærd. Vi har ansat ingeniører, der hele tiden optimere og udvikler vores produkter.

DogWatch FastReact™
DogWatch® FastReact™Syv andre grunde til at vælge produkter fra DogWatch®

1. Erfaring

Vi har "indhegnet" hunde med frihed og sikkerhed siden 1990. Vores usynlige hegn har på sikker vis indhegnet alle typer hunde og hundepersonligheder. DogWatch® systemerne både anbefales og anvendes af dyrlæger og andre fagfolk verden over.

2. Teknologi

Den teknologi der anvendes i DogWatch® usynlige hegn, adskiller sig fra samtlige andre mærker på markedet. Hvis du sammenligner DogWatch® med Kina-systemer/PetTrainer, Innotek, DogButterfly, Invisible Fence®, PetStop®, DogGuard® eller hvilket som helst andet mærke, vil du erfare, at DogWatch® er det eneste usynlige hegn, der anvender FM radiosignaler; Alle andre usynlige hegn anvender AM signaler. Vores patenterede SafeLink® Digitale FM signal, beskytter din hund imod utilsigtede korrektioner fra radiosignaler i luften (f.eks. fra garageport åbnere, fjernsyn, babyalarmer etc.). Vores krypterede digitale FM signal, er sikkert og giver dig tryghed i forhold til at din hund ikke pludselig får korrektioner "ud af det blå", og du finder det KUN hos DogWatch.

3. Sikkerhed

Ud over vores patenterede FM signal, indeholder DogWatch® usynlige hegn sikkerhedsfunktioner som AutoMemory® og FastReact® - Sikkerhedsfunktioner du ikke finder i andre systemer. DogWatch anvender også en afstandsbaseret korrektionsudløser frem for en tidsbaseret, som andre systemer gør. Dette giver dig en mere pålidelig og konsistent grænse for din hund - dvs. ingen overraskelser, ingen forvirring.

4. Kundeservice

Vi giver vore kunder en god service, og sørger for at du altid får hjælp og vejledning når du har behov for det. Vi kan kontaktes på både mail og telefon. Glade og tilfredse kunder er en stor del af vores forretning og kundeservice prioriteres højt.

5. Omkostninger

Der er ingen tvivl om at et usynligt hegn generelt er langt mere alsidigt, sikkert og meget billigere end traditionelle hegn. Der kræves ingen vedligehold og du hegner ikke dig selv inde. Prisen for et usynligt hegn varierer afhængigt af størrelsen på din grund samt antallet af hunde du ønsker at indhegne. DogWatch er topkvalitet og holder mange mange år og med markedets længste batterilevetid på 2 år, er der færre udgifter til batterier.

6. Dedikeret og veluddannet forhandler

Det er et krav, at alle DogWatch® forhandlere uddannes og trænes i USA og vedligeholder denne træning på seminarer som afholdes hvert år i USA. Dette sikrer dig som kunde en professionel, dedikeret og veluddannet forhandler, med teknisk og praktisk kendskab til alle DogWatch® produkter.

7. Miljøhensyn

Hos DogWatch® udvikler vi alle vores produkter uden anvendelse af bly og andre miljøskadelige metaller. Vi lever op til RoHS-Direktivet (Reduction of Hazardous Substances) – Et europæisk initiativ til at reducere mængden af bly og andre farlige metaller i forbrugerelektronik. DogWatch® har den længste batterilevetid på markedet; Med vores systemer vil du kun skulle anvende fem DogWatch batterier på 10 år. Ved andre produkter skal der typisk anvendes 30-40 batterier på 10 år. Ved at vælge DogWatch® sparer penge og passer på miljøet samtidig!

*Livsvarig garanti og pengene tilbage gælder for systemer installeret i USA af en uddannet DogWatch® forhandler. I USA anvendes alle systemer med strøm aktiveret i halsbåndet, hvilket forstærker effekten betragteligt. Dette er ulovligt i Danmark.


Dankort VISA VISA-electron maestro mastercard paypal bank-transfer