RANGER Hundedør XL

RANGER Pet Door Hundedør XL (Ekstra Stor)
Manufacturer: RANGER®
kr. 4.795,00

RANGER - Verdens bedst isolerede hundedør?

De fleste konventionelle hundedøre lider af betydelige tæthedsproblemer, hvilket resulterer i kolde og trækfyldte rum samt højere energiregninger. Faktisk stammer over 90% af energitabet fra disse hundedøre fra luftlækager, hvilket tillader kold luft at strømme direkte ind i dit hjem. RANGER-hundedøren er designet med DoubleMag-teknologi; en avanceret dobbelt magnetisk lukning, der sikrer komplet tæthed, så den effektivt holder vinterkulden udenfor og bevarer varmen indendørs.

15x bedre end EnergyStar standarden i USA - 500x bedre end andre hundedøre

DoubleMag-forseglingen er så effektiv, at tredjeparts laboratorietest har vist, at den er 15 gange mere effektiv til at forhindre udefrakommende luft i at trænge ind end de krav, der er fastsat af det amerikanske Energy Star-program for yderdøre i beboelsesejendomme.

Selvom konventionelle hundedøre ofte påstås at have en form for isolering eller lukkemekanisme, er de i virkeligheden ikke tilstrækkeligt effektive til at forhindre træk og vindindtrængning. Laboratorietest af den såkaldt "bedst sælgende" hundedør fremhæver tydeligt den markante forbedring, som RANGER-hundedørene bringer. Under officielle testforhold lækker den konkurrerende dør over 29 kubikmeter luft pr. time pr. kvadratmeter, hvilket er mere end 500 gange ringere end RANGER-hundedørens imponerende standard på kun 0,051 kubikmeter luft pr. time pr. kvadratmeter.

Vælg den rigtige størrelse

For stor er bedre end for lille; Når en hund tvinges til at klemme sig gennem en snæver åbning, kan det over tid, lægge et skadeligt pres på dens ryg og knæ.

Køb og installer hundedøren i den højde, der passer bedst til din største hund, og tilpas derefter for mindre kæledyr ved hjælp af f.eks. en lille skammel. For større hunde skal døren monteres lidt over gulvet, da de fleste hunde naturligt løfter deres fødder, når de går, og derfor vil passere gennem en dør, der er hævet flere centimeter over gulvet. Det kan være en god ide, at udføre en enkel test derhjemme, hvor du kan f.eks. skære et hul i en træplade eller et stort stykke pap, så du hurtigt og nemt kan observere, hvordan din hund kommer igennem åbningen.

StørrelseDøråbning (cm)Indbygningshul (cm)Rammestørrelse (cm)Eksempel
Small15,5 x 25,525,5 x 37,028,0 x 39,5Shih Tza, Katte
Medium23,0 x 33,033,0 x 44,535,5 x 47,0Beagle
Large28,0 x 43,038,0 x 54,540,5 x 57,0Labrador
X-Large40,5 x 58,553,0 x 74,055,0 x 76,0Grand Danois

Hvor meget kold luft slipper ind gennem din dør?

Luftlækage målt i kubikmeter luftinfiltration pr. time pr. kvadratmeter areal (m3/time/m2)

Isoleret lukning imod ekstreme temperaturer

Det isolerede lukkesystem på RANGER hundedøren består af en tyk, isoleret klap som effektiv sikre dig imod varmetab gennem materialet. De er udviklet til ekstreme vejrforhold i Canada og det nordlige USA, hvorfor de fortsat er fuldt fleksible og funktionelle til langt under -40° C

Isoleret ramme og absolut ingen træk

Rammen er konstrueret i en cellulær PVC opbygning, som er 3.000 gange mere isolerende end aluminiumsrammer, der ofte anvendes i andre high end hundedøre. Det største energitab ved konventionelle hundedør, kommer fra det man kalder konvektivt varmetab – kold luft, der blæser ind omkring en dårlig tætning. Den dobbelte magnetiske tætning på RANGER-hundedøren eliminerer fuldstændig denne form for luftlækager.


Til venstre sidder der en standard hundedør med aluminiumsramme. Til højre sidder en RANGER Pet Door

Udendørstemperaturen da billedet blev taget var -18° C og indendørstemperaturen var 13° C. Orange, gule og hvide områder er områder med relativt varme temperaturer, mens lilla og sorte områder er områder med relativt kolde temperaturer. Temperaturskalaen er på højre side af billedet fra 18° C og ned til -13 ° C.

Faktiske laboratoriedata - ikke markedsføringshype

Mange producenter af hundedøre "påstår" en bestemt energieffektivitet, men de kan ikke underbygges med laboratoriedata eller andre beviser. RANGER-hundedøre er blevet omfattende testet uafhængigt på laboratorier, der beviser deres effektivitet. Vores døre evalueres ved hjælp af de samme tests, der anvendes til Amerikanske Energy Star-certificering af termovinduer og yderdøre, og resultaterne viser, at RANGER-hundedøre er 15 gange bedre til at blokere udefrakommende luft end kravene til yderdøre i beboelsesejendomme.RANGER hundedøren testet her hos Architectural Testing, Inc., et kvalificeret laboratorium til Energy Star-certificering.

Cellular PVC-ramme

Stærk, vejrbestandig og mugresistent, og 3.000 gange mere isolerende end metalrammer, der anvendes på mange hundedøre.

Robust panel og lukke-system

Det isolerede lukke-system er udført i førsteklasses materialer for at sikre optimal energieffektivitet, sikkerhed for din hund og langvarig holdbarhed. Klappen består af en isolerende SBR-gummikerne, beskyttet med "marine-grade" lærred på begge sider. Dvs. Materialet er designet til at modstå korrosion og slid, som det udsættes for i maritime miljøer. Panelforseglingen er lavet af termoplastisk polyolefin, et materiale der også anvendes inden for industrielt tagdækning.

Låsende sikkerhedspanel

Alle dørmonterede RANGER hundedøre inkluderer et sikkerhedspanel til at låse døren. Indsættelse af panelet udføres med en "op og ind" bevægelse og betyder, at der ikke kræves ekstra frirum foran hundedøren.

Herunder kan du se en video, hvor RANGER-teamet den ekstremt velisolerede hundedør!

Product tags

Dankort VISA VISA-electron maestro mastercard paypal bank-transfer