Produkt anmeldelser for DogWatch® S1200

Skriv din egen anmeldelse
*
*
Dårlig
Fremragende
Eksisterende anmeldelser
Virker
Det skulle vi havde gjort noget før. Vores ene hund blev kørt ned for 4 uger siden. Den anden bliver hjemme nu med halsbånd på. Ejvin
Gæst | 03-03-2016 13:58
Var denne anmeldelse til hjælp? Ja Nej (4/2)
Usynlig Hundehegn
Helt fantastisk!
Uten denne ville det vært umulig for meg å ha hunder,da jeg har en dachs som graver seg under det vanlige gjerdet,en Gordon Setter som hopper over,og en Pointer unghund som gjør det de andre to gjør.
Terningkast 6!
Gæst | 14-07-2016 17:15
Var denne anmeldelse til hjælp? Ja Nej (3/1)
Godt for hunden
Jeg har en DogWatch 1200, i starten brugt jeg den ikke hunden var ca. 1 år gammelt fordi jeg syndets det  ikke var godt for hunden mest min kone.

Jeg havde en del problemer med at holde hunden på grunden, efter 3 – 4 mdr. hvor hunden løb over til nabo m.m. sagde min kone at hun ikke kunde holde det ud længer
At jeg skulle aflevere hunden tilbage eller sælge den.

Herefter monteret jeg DogWatch op på grunden ca. 1400 m2. grund. Hunden fik halsbånd på, fra den dag fik jeg meget mere rolig hunden og den var altid på grunden.:)

Og en gladere kone.
Torben Holmer | 14-07-2016 19:11
Var denne anmeldelse til hjælp? Ja Nej (4/1)
Virker perfekt
Har Dogwatch installeret, det virker helt som forventet, eneste anke er at lyden ikke er til det menneskelige øre :D
Karl Rølle | 15-07-2016 09:45
Var denne anmeldelse til hjælp? Ja Nej (4/1)
Imponerende
Vi fik en lille Cairn Terrier i fødselsdagsgave for vores 6 års datter. Vi bor 3 meter fra Hovedgaden i en befærdet by, hvor hastigheden sjælden overholdes. Så vores bekymring var om det var det rigtige valg at anskaffe en hund, da vores yderdør er lige ud mod vejen. Tanken var et hegn, men yderdøren var en udfordring da et hegn mod gaden ikke var det rette at gøre. Så jeg overvejede et Kina produkt men kendte ikke til Dogwatch. Jeg anskaffede et Dogwatch produkt og jeg kan lufte ud i huset med yderdøren åben mens vores hund sidder på trappen og nyder det friske luft. Selv til nytår mens der var nytårsskyts udenfor var hunden på trappen men gik ikke videre selvom han var bange. I haven jagter han larmen men overskrider ikke den usynlige grænse. Har kun fået strøm ganske få gange i startet, grundet jagt af en fugl og glemte grænsen. Et perfekt produkt og en rolig hund
Gæst | 22-01-2017 10:44
Var denne anmeldelse til hjælp? Ja Nej (4/1)
Det virker bare
Hej, Vil blot lige sige at jeg er utrolig glad for vores hegn som vi købte hos dig. det fungere simpelthen bare godt. Hunden er blevet hjemme hos os siden det blev installeret.
Hilsen Jens
jens-jørgen rasmussen | 09-07-2017 23:56
Var denne anmeldelse til hjælp? Ja Nej (3/1)
Rigtig godt! (Mini halsbåndet)
Med fornøden oplæring, er det super effektivt, vores lille kvikke gadekryds, Cairn/Fox terrie, lærte hurtigt hvor grænser var ;-) og bliver hjemme.
Mvh.
Kalle
Karl Rølle | 20-12-2017 20:35
Var denne anmeldelse til hjælp? Ja Nej (2/1)
Virker perfekt
Vi købte et billigt "kinahegn" for 1300 hos woofdog. Det fungerede i 3 uger og nu svarer de ikke. Har købt dette 1200 hegn. Virker bare og er rigtig god kvalitet og hurtig levering tak. Venlig hilsen Miriam og Søren
Gæst | 08-06-2022 18:45
Var denne anmeldelse til hjælp? Ja Nej (0/0)

Dankort VISA VISA-electron maestro mastercard paypal bank-transfer