Pet Door Wall - Medium

PlexiDor® er verdens bedste hundelem. Amerikansk topkvalitet. Kan monteres i både træ, stål, fiberglas, murværk og hule materialer.
Manufacturer: PlexiDors®
Delivery date: 2 weeks
*
*
kr. 5.295,00

Plexidor® Pet Door Wall - Hundelem Medium

Ikke på lager. Kan ikke leveres i øjeblikket.

Denne vægmodel inkludere en tunnel på op til 61 cm. og er beregnet til indbygning i væg eller murværk. . Tunnellen kan gøres mindre efter behov.

HøjdeBreddeDybde
 Døråbning30,48 cm.22,86 cm.60,96 cm.
 Indbygningshul37,47 cm.30,16 cm.
 Ydre ramme44,13 cm.36,51 cm.

Gennemsigtige paneler

PlexiDor® dørene er lavet af stærke, splintringsfrie plexiglas-paneler magen til dem der bl.a. anvendes til flyruder i mindre fly. De tåler alt salgs vejr og er lette at rengøre.

Sikkerhed

Døren har lås, så du kan låse for åbning af døren både ind, ud eller i begge retninger på samme tid. Derudover medfølger der en sikkerhedsplade i metal, som kun kan skrues løs og fjernes inde fra dit hjem.

Tovejs selvlukkende

Panelerne lukkes og åbnes automatisk begge veje, når din hund eller kat er gået igennem. Den stærke selvlukkende mekanisme er skjult i hovedrammen. Dobbeltpaneler behøver kun et let skub, så både store og små kæledyr kan anvende den samme dør.

Energi-effektiv & Lydlys

Panelerne er skabt til at danne en "termorude-effekt" for fremragende isolering. Kanterne er tætsluttende og isolerede med tætningslister, hvilket gør dem velegnede til ekstreme klimaer. Ligeledes sørger de for en lydløs dør. Du bliver ikke forstyret og din hund bliver ikke forskrækket, når panelerne åbnes og lukkes.

Tunge kvalitetsrammer

Panelerne er lavet i anodiseret aluminium, som hverken ruster, oxiderer, giver sig eller slår revner.

Vi bruger ikke maling; Det vil hurtigt skalle af. Vores rammer er lakerede med elektrostatisk pulver og efterfølgende 'bagt' i en ovn, hvilket gør dem tre gange stærkere end traditionel lakering. Vi bruger ikke spinkel aluminium eller plastic rammer, som en hund let kan tygge eller bøje. Vores rammer er udført i kraftig aluminium i højeste kvalitet.

Plexidor® Pet Door er professionelt udviklet og fremstillet af kvalitetsmaterialer for at kunne levere de allerbedste: lydløse, energi-effektive og sikre døre med lang levetid, og derfor giver vi 10 års garanti på alle vore dør-modeller og 5 års garanti på alle vores væg-modeller. Men vigtigst af alt - vores døre er sikre og nemme at anvende for både hunde og katte.

Customers who bought this item also bought

PD Sliding Track

Plexidor® Sliding Track glideskinne. Let og lynhurting montering af sikkerhedspladen til din Plexidor Pet Door
kr. 795,00

Dankort VISA VISA-electron maestro mastercard paypal bank-transfer