DogWatch® Hegn PT4

Usynlig Hegn - Komplet pakke
Producent: DogWatch®
Tilgængelighed: På lager
Leveringsdato: 2-4 dage
*

Der medfølger ét halsbånd til et komplet system.

Vælg R7 mini til en lille hund eller kat. F.eks. Gravhund, Chihuahua, Puddel
Vælg R9 til andre dyr og større hunde. F.eks. Labrador, Schæfer, Kleiner Münsterländer

*
*
kr. 3.795,00

DogWatch® ProFence PT4

Frihed og sikkerhed til dig og din hund

Du behøver ikke længere være bange for at din hund løber på vejen eller stikker af hjemmefra. Et usynligt hegn fra DogWatch® holder din hund hjemme sikkert og effektivt.

Amerikanske DogWatch® producerer verdens bedste elektroniske indhegninger. Vore systemer er lette at anvende, men består af er avanceret teknologi; microcomputere med indbygget intelligens, der giver dig en lang række fordele i forhold til andre produkter på markedet.

I USA anvendes DogWatch med elektrisk stimulation, men elektriske halsbånd, som afgiver strøm, er ikke lovlige at anvende på hunde i Danmmark. Derfor leveres vore produkter med lyd.

Indhegning

Det usynlige hegn består af en ledning du lægger rundt om din grund. Denne ledning skal slutte sammen i en ring (dvs. et lukket kredsløb). Du kan lægge ledningen ovenpå jorden eller grave den ned til maks. 20 cm. under jorden. Ved indkørsler med tung trafik, kan man med fordel føre ledningen igennem et stykke gammel vandslange eller lignende (Ikke et krav). Når din hund nærmere sig ledningen/grænsen, afgiver halsbåndet en højfrekvent hyletone. Afstanden fra ledningen til hyletonen kan justeres fra 30 cm. til 3 meter.

Med DogWatch PT4 kan du indhegne op til 80.000 m2. (8 hektar) eller endnu mere i en modificeret udgave. Kontakt os for yderigere info.

HUSK at købe hegnsledning. Ledning kan købes HER på siden under kategorien Usynligt Hundehegn.

Indhegning Eksempel

Funktioner

SafeLink® - Vigtig feature!
DogWatch® patenterede digitale SafeLink® FM-teknologi giver maksimal beskyttelse mod fejlagtig aktivering af hundens halsbånd forårsaget af "omstrejfende" AM radiosignaler. FM signaler er mindre tilbøjelige til blive forstyrret end AM signaler, der anvendes hos alle vore kunkurrenter. Denne patenterede teknologi gør DogWatch® til det absolut sikreste usynlige hegn der findes.

Statuslys i modtager
DogWatch® modtageren har indbygget en lille status lampe. Du kan eksempelvis se, hvis modtagerens batteriniveau er lavt eller og hvis din hund inden for 24 timer har været imod den usynlige grænse.

Bestem selv afstand mellem hegn og advarselszon
Du kan selv indstille hvor tæt på den usynlige grænse din hund må gå. Dvs. du kan indstille hvornår din hund skal modtage en lyd-advarsel. Afstanden kan indstilles fra 30 cm. til 3 meter før den usynlige grænse. Afstanden indstilles på senderen.

Lynbeskyttelse
DogWatch® har indbygget markedets bedste lyn- og overspændingsbeskyttelse. Med en ekstern beskyttelse, ledes overspænding og lyn væk fra dit hjem. Der medfølger også en intern beskyttelse, men den er kun relevant, hvis du ikke har indbygget jord i din el-installation; Det har vi stort set altid i Danmark.

PowerPak™ backup batteri
Vores valgfrie PowerPak™ batteribackup træder til, hvis strømmen går i dit hjem. Med en PowerPak™ har du ekstra beskyttelse i tilfælde af strømsvigt i op til 8 timer.

FastReact® - Hurtigste reaktionstid der findes
DogWatch® har den hurtigste reaktionstid i branchen på 0,125 sekund. Hvis din hund løber imod grænsen, reagerer modtageren prompte med advarselssignalet, før den når grænsen, og ikke først, når den er oven på den.

DogWatch FastReact™
DogWatch FastReact™

AutoMemory® - Intelligent computerstyring
Denne patenterede og særdeles effektive sikkerhedsforanstaltning justerer automatisk modtagerens korrektion niveau op i styrke, hvis din hund udfordrer den usynlige grænse. Modtageren nulstiller automatisk til det oprindelige niveau, hvis din hund ikke har været i advarselszonen inden for 24 timer. (Denne feature er ikke relevant i Danmark, da vores produkter har deaktiveret den elektriske stimulation)

TattleTale® - Se om din hund har været i nærheden af grænsen
Hvis din hund udfordrer den usynlige grænse, vil status lampen på modtagren blinke dobbelt, som en indikation på, at det kan være nødvendigt at justere hegnets indstillinger. Modtageren nulstiller igen, hvis din hund ikke har været i advarselszonen inden for 24 timer. Tattletale er også en patenteret sikkerhedsforanstaltning fra DogWatch®.

Vælg imellem lyd eller vibration
Alle DogWatch® systemer afgiver et advarselssignal for at advare din hund, hvis den nærmer sig den usynlige grænse. Vi tilbyder modtagere med enten en hørbar lydadvarsel eller vibrationsalarm, hvor halsbåndet vibrere. Din hund lærer hurtigt at respektere advarselssignalet - før den når den usynlige grænse. Vi sender altid modtagere med lydadvarsel. Kontakt os endelig, hvis du hellere vil have en modtager med vibrationsalarm; Det er særligt velegnet til hunde, som hører dårligt.

Automatisk nedlukning
DogWatch® systemet er på alle måder udviklet til at beskytte din hund også imod over-korrektion; Skulle det usandsynlige ske, at din hund fastlåses i signalfeltet (korrektionszonen), vil modtageren automatisk slukke hyletonen indtil hunden igen er ude af området.

Høj kvalitet og vandtæt
DogWatch® modtageren er testet til at modstå alle barske udendørselementer som regn, slud, sne og vild leg! I USA giver producenten således livsvarigt garanti på alle forhandlerinstallerede systemer.

Kredsløbsovervågning
Vores kredsløbsovervågning advarer dig, hvis der skulle opstå fejl på systemet. Eksempelvis hvis din hegnsledning (afgrænsningledningen) klippes over.

Der medfølger alt hvad du skal bruge:
1 Sender (Transmitter)
1 Modtagerhalsbånd (Receiver)
1 Lyn- og overspændingsbeskyttelse
1 Træningsline
1 Installations- og træningsvejledning
1 Batteri

Mål og vægt på modtager:
R7 mini: 4 cm x 3 cm x 1,5 cm (L x H x B). Den vejer kun 30 gram inkl. batteri og batteriet holder strøm i 6 mdr.
R9: 5,5 cm x 3,5 cm x 2 cm (L x H x B). Den vejer kun 47 gram inkl. batteri og batteriet holder strøm i 2 år.

Vælg [R7 mini] til en lille hund eller kat. F.eks. Gravhund, Chihuahua, Puddel
Vælg [R9] til andre dyr og større hunde. F.eks. Labrador, Schæfer, Kleiner Münsterländer

Let at installerer selv, men vi giver gerne et uforpligtende tilbud

Produkt tags
Kunder der har købt denne vare købte også

100 meter ledning

Grænseledning 100 meter. Robotklippere eller Usynligt hundehegn
kr. 249,00

305 meter kantledning

Flertrådet kantledning med Polyethylen kappe til robotklippere.
kr. 759,00

DogWatch® Halsbånd PT4

Ekstra modtager
kr. 1.895,00

DogWatch® Batteri - 3,6v

Originalt DogWatch batteri holder strøm i 2 år.
kr. 112,00

DogWatch® Batteri - 3,0v

Dette batteri kommer inkl. batteridæksel, som normalt koster DKK 69,-
kr. 119,00

Dankort VISA VISA-electron maestro mastercard paypal bank-transfer