DogWatch® SmartFence™

Usynlig Hegn - Komplet pakke
Producent: DogWatch®
Leveringsdato: 1-2 dage

Vi tilbyder komplet installation i Jylland og på Fyn

Ikke til salg

DogWatch® SmartFence™

IKKE TIL SALG: Vi afventer i øjeblikket en afgørelse fra myndighederne om, hvorvidt det er lovligt eller ej, fortsat at sælge usynlige hegn med lyd.

Du behøver ikke længere være bange for at din hund løber hjemmefra. Et usynligt hegn fra DogWatch® holder din hund hjemme sikkert og effektivt.

Amerikanske DogWatch® producerer verdens bedste elektroniske indhegninger. Vore systemer er lette at anvende, men består af er avanceret teknologi; microcomputere med indbygget intelligens, der giver dig en lang række fordele i forhold til andre produkter på markedet.

Indhegning

Det usynlige hegn består af en ledning du lægger rundt om din grund. Denne ledning skal slutte sammen i en ring (dvs. et lukket kredsløb). Du kan lægge ledningen ovenpå jorden eller grave den ned til maks. 20 cm. under jorden. Ved indkørsler med tung trafik, kan man med fordel føre ledningen igennem et stykke gammel vandslange eller lignende. Når din hund nærmere sig ledningen/grænsen, afgiver halsbåndet en advarsel-hyletone. Afstanden fra ledningen til advarsel-hyletone kan justeres fra 30 cm. til 3 meter.

Vigtig information

I USA anvendes DogWatch med elektrisk stimulation, men elektriske halsbånd, som afgiver strøm eller anden væsentlig ulempe, når de aktiveres, er ikke lovlige at anvende på hunde i Danmmark. Derfor leveres vore produkter uden elektrisk stimulation og uden de traditionelle kontaktstykker!

Med DogWatch® SmartFence kan du indhegne op til 80.000 m2. (8 hektar).

HUSK at købe hegnsledning. Ledning kan købes HER på siden under kategorien Usynligt Hundehegn.

DogWatch® SmartFence™ tilbyder i store træk de samme features som vores DogWatch® PT4 system. Herudover får du med SmartFence™ også en mobil adgang via en app på din telefon. Du vil kunne følge din hunds aktivitet i løbet af dagen og således holde øje med om din hund udfordrer de usynlige grænser.

Der medfølger alt hvad du skal bruge:
1 Sender (Transmitter)
1 Modtagerhalsbånd (Receiver)
1 Lyn- og overspændingsbeskyttelse
1 Træningsline
1 Installations- og træningsvejledning
1 Multitool
1 Batteri

Mål og vægt på modtager:
SF modtager: 5,6 cm x 3,5 cm x 2 cm (L x H x B). Den vejer kun 48 gram inkl. batteri og betteriet holder strøm i 1 år.

Kunder der har købt denne vare købte også

305 meter kantledning

Flertrådet kantledning med Polyethylen kappe til robotklippere.
Fra kr. 548,75

100 meter ledning

Flertrådet med PVC kappe. Velegnet til robotklippere.
kr. 198,00

Monteringspanel

DogWatch® System Panel for organizing the system. Includes space for business cards, extra batteries, and the multi-tool.
kr. 295,00

Dankort VISA VISA-electron maestro mastercard paypal bank-transfer